Acasă Turism Expoziţie de fotografie Florin Ghioca la Teatrul Sică Alexandrescu

Expoziţie de fotografie Florin Ghioca la Teatrul Sică Alexandrescu

0
În cadrul Festivalului „Săptămâna Comediei”, care se desfăşoară în perioada 18-24 iulie la Braşov, la Teatrul Sică Alexandrescu a fost vernisată expoziţia de fotografie retrospectivă a ediţiei precedente, realizată de cunoscutul fotograf Florin Ghioca.
Este vorba de o expoziţie de fotografie de teatru cu imagini realizate în spectacolele prezentate la festival, printre actorii care pot fi văzuţi în cadrul acestui eveniment aflându-se Marcel Iureş, Mihai Bendeac, Tudor Istodor, Mirela Zeţa, Victoria Cociaş, Virginia Mirea, Teodora Mareş, Aylin Cadîr, Dan Cogălniceanu, Ilona Brezoianu şi mulţi alţii.
„Este prima mea expoziţie de fotografie la Braşov şi mă bucur că are loc în cadrul acestui festival! Este un oraş pe care îl iubesc şi unde m-aş muta bucuros oricând! Îi invit pe braşoveni şi pe turiştii care ajung săptămâna aceasta la Teatrul Sică Alexandrescu, atât la expoziţia pe care am pregătit-o, cât şi la spectacolele acestei ediţii. Anul viitor voi reveni cu o expoziţie în premieră absolută, ceva ce nu s-a mai făcut până acum în România”, a precizat fotograful TNB, Florin Ghioca.
Florin Ghioca este preşedinte fondator al International Association of Theatre Photographers (IATP) şi fotograf oficial al Teatrului Naţional din Bucureşti, autor al mai multor expoziţii, printre care şi prima expoziţie de fotografie de teatru subacvatică, expusă sub apă.
Expoziţia „Săptămâna Comediei” poate fi vizitată în foaierul Teatrului Sică Alexandrescu, până pe 24 iunie.
Articolul precedentContinuă programul de modernizare a domeniului schiabil din Poiana Brașov. Până joi se pot depune oferte pentru SF- Iluminat pârtii: Drumul Roșu și Subteleferic
Articolul următorMarian Godină, reacție după comentariile lui George Buhnici. „Să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari”