Acasă Local Expoziția de fotografie ”Bioconexiune” pe Strada Republicii

Expoziția de fotografie ”Bioconexiune” pe Strada Republicii

0
Iubitorii de natură și animale sălbatice vor găsi pe Strada Republicii lângă Modarom expoziția Bioconexiune care își propune să arate că o conexiune armonioasă între oameni și animalele sălbatice este posibilă prin educare și prin reducerea impactului nostru negativ.
”Animalele sălbatice au învățat să trăiască în mediul antropic, în timp ce noi am început să uităm să trăim în mediul natural. Interacțiunea sustenabilă dintre om și natură este o necesitate. Expoziția 𝐁𝐢𝐨𝐜𝐨𝐧𝐞𝐱𝐢𝐮𝐧𝐞 își propune să arate că o conexiune armonioasă este posibilă prin educare și prin reducerea impactului nostru negativ.
A doua expoziție din cadrul seriei „𝐁𝐈𝐎” continuă povestea începută anul trecut cu tema „#Biodiversitate” și se va încheia anul viitor cu „#Biodivergență”. Cele trei expoziții și-au propus să arate atât importanța biodiversității din țara noastră, dar și să aducă în prim plan problemele cu care ne confruntăm și soluțiile pe care le avem la îndemână pentru a trăi în armonie cu natura.
Expoziția este deschisă până pe 3 octombrie în cadrul evenimentelor Forumul Orașelor Verzi, cu sprijinul Alpin Film Festival și o puteți vedea în Brașpv, pe Strada Republicii lângă Modarom. Vă așteptăm!”
Sursa: Facebook FORONA