Acasă Regional Expoziția Anuală de Peruși – Pui și Tineret, în acest weekend, la...

Expoziția Anuală de Peruși – Pui și Tineret, în acest weekend, la Zoo Sibiu

0
Expoziția Anuală de Peruși – Pui și Tineret se desfășoară în acest weekend la Zoo Sibiu. Înainte de deschiderea expoziției, perușii vor lua parte la un concurs, iar cei câștigători vor avea diploma și cocarda așezată pe colivia lor.
”Aveți planuri pentru acest weekend? Vă invităm la Zoo Sibiu! Pasionații de păsări exotice, dar și vizitatorii care doresc să vadă exemplare speciale de peruși, sunt așteptați în zilele de 6 și 7 mai în cea mai veche grădină zoologică din țară.
Peste 100 de exemplare, care mai de care mai colorate, unii dintre ei chiar campioni, vor veni la Grădina Zoologică din Sibiu pentru Expoziția Anuală de Peruși – Pui și Tineret, eveniment organizat de Zoo Sibiu împreună cu Romanian Budgerigar Society. Sâmbătă dimineața, până la deschiderea Grădinii pentru public, va avea loc concursul național, iar perușii câștigători vor avea așezată diploma și cocarda pe colivia lor.
Expoziția va fi deschisă de sâmbătă de la ora 9:30 până duminică la ora 14.00. La acest eveniment veți putea admira cele mai frumoase exemplare de peruși din România, să descoperiți mai multe despre aceste păsări fascinante și să vă întâlniți cu alți iubitori de animale. Expoziția va aduna la un loc crescători de peruși din toată țara, astfel încât veți avea ocazia să vedeți o varietate de specii și culori.” a fost mesajul transmis de către Primăria Municipiului Sibiu