Acasă Actualitate Excursie cu peripeții pentru un băiat de 7 ani care s-a rătăcit...

Excursie cu peripeții pentru un băiat de 7 ani care s-a rătăcit în Piața Sfatului

0
Un copil rătăcit în Piața Sfatului a fost ajutat de jandarmi să-și găsească grupul cu care se afla în excursie în Brașov.
Astăzi, echipajul de jandarmi aflat în misiune în centrul istoric al municipiului Brașov, a fost sesizat de o femeie cum că fiul acesteia se joacă de zeci de minute cu un băiețel care nu pare a fi însoțit de vreun adult.
În momentul în care a fost întrebat cu cine se află la plimbare, minorul s-a panicat, a început să plângă și le-a spus jandarmilor că s-a pierdut de grupul cu care se afla în excursie.
Băiețelul de 7 ani a știut să le răspundă colegilor noștri la toate întrebările, spunându-le concret locul unde este cazat. S-a luat imediat legătura cu recepția hotelului, care la rândul său a putut lua legătura cu responsabilul grupului, ulterior acesta contactându-i pe jandarmi.
Ajunși la locul stabilit de întâlnire, minorul a fost predat în siguranță, dar nu înainte ca jandarmii să le pună în vedere adulților, faptul că în această perioadă orașul este aglomerat și că o secundă de neatenție este suficientă ca astfel de întâmplări nefericite să aibă loc.
Remarcăm în acestă întâmplare că pentru jandarmi au fost deosebit de importante informațiile pe care băiatul a știut să le furnizeze, scurtându-se mult timpul de așteptare și implicit de rezolvare a problemei.
Articolul precedentVIDEO Turistul francez căutat de salvamontiști în Munții Bucegi a fost găsit mort
Articolul următorVIDEO Trei persoane au rămas blocate în perete în Cheile Râșnoavei