Acasă Actualitate EXCLUSIV S-a finalizat parcul de la IUS, cel mai mare din România....

EXCLUSIV S-a finalizat parcul de la IUS, cel mai mare din România. Așa arată! (FOTO, VIDEO)

0

Administrația locală s-a ținut de cuvânt!

Reprezentanții societății civile, în frunte cu liderii USR care protestau în urmă cu 4 ani pentru amenajarea unui parc pe fosta platformă IUS, au postat deja pe Facebook în premieră imagini cu noul parc care va fi dat în folosință în zilele următoare. Este cel mai mare și frumos parc din țară.

Acesta arată impecabil, fiind plin de copaci și zone de petrecere a timpului liber. De asemenea, se aud cum cântă păsările, iar veverițele sunt văzute la tot pasul. O atracție importantă este lacul plin cu pești. Primii care și-au aruncat undița în lac au fost angajații Primăriei Brașov, în frunte cu primar, care a făcut deja câteva live-uri cu cel mai tare parc din România. Niciun primar din țară nu a mai reușit o astfel de performanță.

”Este un proiect extraordinar. O să îi mai votez încă o dată pe cei din conducerea Primăriei Brașov pentru că s-au ținut de cuvânt și au amenajat acest parc imens așa cum au promis în campania electorală. A durat 4 ani, dar măcar a ieșit ceva frumos. Am înțeles că și proiectul privind trenul metropolitan este aproape de finalizare, dar și pistele de biciclete”, a spus Nelu Pasăre, unul dintre brașovenii încântați de parcul de la IUS.

 

Să nu uităm că este 1 Aprilie, ziua Păcălelilor!

 

Articolul precedentPremieră administrativă! În Brașov nu va mai mirosi a gunoi, ci a iasomie!
Articolul următorA început toaletarea Cetății Brașov. Acum se vede degradarea avansată [FOTO, VIDEO]
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.