Acasă Parlamentar de Brașov Elevii de la Școala Gimnazială Cața, în vizită la Parlament. Deputatul Ana...

Elevii de la Școala Gimnazială Cața, în vizită la Parlament. Deputatul Ana Predescu le-a fost ghid

0
Elevii de la Școala Gimnazială Cața din Brașov au vizitat Palatul Parlamentului și au discutat despre planurile lor de viitor, care includ meserii practice și chiar implicare în învățământ. Unul dintre elevi a menționat importanța unei remunerări corecte pentru cadrele didactice. Mesajul subliniază dorința comună a elevilor și a autoarei de a vedea mai multă implicare în comunitate și în țară pentru a contribui la modelarea viitorului. Cadrele didactice sunt felicitate pentru angajamentul lor.
”Ieri Palatul Parlamentului a fost însuflețit de privirile curioase și vesele ale copiilor Scolii Gimnaziale Cața din Brașov!
Am fost încântată să le fiu gazdă și să aflu despre planurile lor de viitor, care, în mod surprinzător sunt unele realiste și axate pe deprinderea unor meserii
mecanic auto, bucatar, chiar și viitori soldați . Nu au respins total nici ideea de a deveni profesori!
Legat de acest subiect, Seba din clasa a VI a, viitor ,, chef,, a ținut să-mi șoptească o idee pe care el o are pentru învățământ: să primească ,, doamnele,, mai mulți bani!
I-am răspuns că ne dorim amândoi, același lucru. Și că felul în care ne dorim să arate comunitatea în care trăim și țara, depinde de ei, pentru că reprezintă viitorul !
Felicitări cadrelor didactice pentru implicare!” a declarat deputatul Ana Loredana Predescu.
Articolul precedentCod galben de vânt puternic în județul Brașov
Articolul următorBărbat arestat după ce și-a agresat soția