Acasă Turism ECC-Net Travel app îți rezolvă problemele din vacanță

ECC-Net Travel app îți rezolvă problemele din vacanță

0

Atunci când călătoresc în străinătate consumatorii se pot găsi adesea în situații dificile. Motiv pentru care rețeaua Centrelor Europene ale Consumatorilor a lansat o nouă versiune a aplicației sale mobile unice și gratuite: ECC-Net Travel app care oferă o varietate de soluții pentru orice problemă.

„Preluarea unei mașini închiriate la un preț mai mare decât cel stabilit, o cameră de hotel rezervată de acasă care nu mai este disponibilă, achiziționarea unui produs care se defectează la scurt timp sau anularea zborului cu care trebuia sa plecam în vacanta: am văzut cu toții astfel de lucruri întâmplându-se, nu-i așa?

Datorită ECC Net: Travel app ai de acum instrumentul perfect pentru a-ți păstra calmul și a-ți cere drepturile în toate limbile Europei!
Dezvoltată pentru a fi un partener de călătorie ideal în interiorul Uniunii Europene, precum și în Norvegia și Islanda, aceasta îi ajută gratuit pe consumatorii europeni să-și exprime drepturile în 25 de limbi europene.
Atunci când suntem în vacanță, încercăm să evităm situațiile stresante. Acesta este motivul pentru care ECC-Net: Travel app este ușor de folosit și oferă o varietate de soluții pentru orice problemă.

Pentru fiecare situație, aplicația nu numai că te informează dacă ai anumite drepturi, dar și îți explică modalitatea în care le poți exprima.”, precizează directorul general ANPC, Paul Anghel pe pagina sa de Facebook

Mai multe detalii despre această aplicație pot fi găsite la următorul link:  https://eccromania.ro/informatii/aplicatii-mobile/
Foto – Facebook: Paul Anghel