Acasă Actualitate Dumitru Flucuș: „Fără acceptul si protecția unor oameni din servicii, traficul de...

Dumitru Flucuș: „Fără acceptul si protecția unor oameni din servicii, traficul de droguri nu poate fi făcut” (VIDEO)

În timpul unui interviu, Deputatul AUR Brașov Dumitru Flucuș, a vorbit despre marea problemă a României în ceea ce privește traficul și consumul de droguri. Acesta a spus că pe lângă droguri, țara noastră se mai confruntă cu o problemă gravă, cea a traficului de persoane. Deputatul a ținut să menționeze că toate aceste lucruri duc la destructurarea poporului român. Mai mult de atât, Dumitru Flucuș a afirmat că traficului de droguri de această avengură nu poate fi făcut fără ca instituțiile statului să știe acest lucru.

„Dacă vă gândiți ce mai avem pe lângă aceste droguri, avem trafic de persoane. Toate aceste lucruri ne arată că România este supusă unei agresiuni constante, care are ca finalitate destructurarea poporului român. Un trafic de droguri de această avengură nu poate fi făcut fără ca instituțiile statului să știe acest lucru. E imposibil! Fără acceptul si protecția unor oameni din servicii, acest lucru nu poate fi făcut. Majoritatea sunt patrioți și își fac treaba și fac dosare și le înaintează șefilor.

Mă mir că problema drogurilor a ieșit în atenție. Eu am sesizat-o de mulți ani și mă gândeam când opinia publică va avea o reacție. Până nu vine ordin ca acest lucru să se oprească, nu se va opri!”, a declarat Dumitru Flucuș, Deputat AUR Brașov.

YouTube video