Acasă Actualitate Dumitru Flucuș (AUR): „Vreau să fie reînființată Casa Locală de Pensii de...

Dumitru Flucuș (AUR): „Vreau să fie reînființată Casa Locală de Pensii de la Făgăraș!” (VIDEO)

0

Dumitru Flucuș, deputat AUR Brașov, a vorbit în timpul unei conferințe de presă despre desființarea Casei Locale de Pensii de la Făgăraș și despre dorința sa de a reînființa acest centru. Potrivit deputatului, acest centru de lucru a funcționat încă de când era România, motiv pentru care a devenit atât de importantă. Dumitru Flucuș susține că peste jumătate din județ era asigurat de Casa Locală de Pensii de la Făgăraș. Partidul AUR înțelege reformarea statului, însă statul trebuie să aibă grijă de cetățeni.

„Casa locală de pensii de la Făgăraș a fost desființată! Aceasta a funcționat de când era România, fiind întâi județeană, iar mai apoi locală. Am fost sunat de către doamna director de la Casa Județeană de Pensii Brașov cum că dezinformez lumea. Noi înțelegem reformarea statului, dar statul trebuie să aibă grijă de cetățeni.

Dosarele de la Făgăraș sunt aduse de 2 ori la Brașov pe săptămână cu mașina. Astfel este un discomfort pentru cetățeni. Serviciile trebuie să fie la îndemâna cetățenilor, iar Făgărașul are mai mult de jumătate din teritoriu. Mai mult de atât, doar Casa Locală de Pensii Făgăraș a fost desființată, celelalte încă funcționează. Acesta putea fi un serviciu care să funcționeze cu 7 angajați, nu neapărat cu 10.

După ce că desființezi Casa de Pensii din Țara Făgărașului, mai spui și că ai făcut-o în interesul cetățeanului! Săptămâna viitoare voi depune interpelare la casa națională de pensii. Vreau ca școala locală de pensii de la făgăraș să fie reînființată.”, a transmis Dumitru Flucuș, deputat AUR Brașov.

Articolul precedentAdrian Ioan Veștea: „Brașovul meritǎ o sală polivalentă de nivel european! Şi o va avea!”
Articolul următorMai puține înmatriculări de societăţi comerciale cu participare străină la capitalul social subscris în judeţul Braşov în luna iulie