Acasă Administrativ Drumul groazei din Predeal. Vouă chiar nu vă este rușine? (FOTO)

Drumul groazei din Predeal. Vouă chiar nu vă este rușine? (FOTO)

0

Unde să te mai ferești…

Cândva renumită la nivel național, fiind considerată o perlă a României, stațiunea Predeal a devenit o umbră, o stațiune de duzină. Totul cu largul concurs al celor care s-au perindat la conducerea Primăriei Predeal. Totul a fost numai pe interese, numai pe hoție, nimic pentru oameni, pentru acei cetățeni care plătesc taxe și impozite.

Ultima ”garnitură” de șefi a poposit în Primăria Predeal în 2020. Au trecut 3 ani, iar în toamnă se intră pe cel de-al patrulea an de mandat. Ce s-a făcut în Predeal în acest timp? NIMIC! Trotuare și străzi care arată ca după bombardament, investiții din părți, nimic concret în folosul cetățenilor. Nici măcar puținele drumuri nu au fost în stare să le repare, să le peticească măcar.

Trei Brazi este o emblemă pentru Predeal, iar turiștii vizitează zona fie iarnă, fie vară. Sute de persoane ajung acolo pentru peisajele superbe. Doar că, probabil după vizita la Trei Brazi, șoferii care s-au încumetat să ajungă în acest loc vor trebui să bage mașinile direct în service. De ce? Pentru că drumul spre Trei Brazi arată ca după bombardament! Nici în Ucraina nu sunt drumuri atât de proaste și găurite ca la Predeal. Cei din conducerea primăriei efectiv își bat joc de toți proprietarii de pensiuni și hoteluri din zonă, practic oamenii sunt umiliți și lăsați fără clienți, fără turiști din cauza nesimțirii lor.

De neînțeles sunt și locuitorii stațiunii care votează ani la rând aceiași oameni, nu vor să înțeleagă că stațiunea Predeal a ajuns o ruină din cauza unui management dezastruos.