Acasă Actualitate Dragoș Dragomir: ”Dezastrul de la RIAL si Caminul de Bătrâni impune „exmatricularea”...

Dragoș Dragomir: ”Dezastrul de la RIAL si Caminul de Bătrâni impune „exmatricularea” primarului Coliban”

0
Un tânăr licențiat în drept dă de pământ cu administrația USR!
Este vorba despre Dragoș Dragomir, un politician local din Brașov. Acesta vorbește despre abuzuri, dar și despre incompetență. Acesta a publicat și o discuție pe whaț app dintre angajații RIAL.
Asistăm la comiterea unor abuzuri în cadrul primăriei Brașov, de un grup de interese care a subjugat primăria, societatea RIAL și mai nou Căminul pentru Persoane Vârstnice din subordinea Direcției de Asistență Socială Brașov.
În cazul căminului pentru vârstnici din cartierul Noua, administrația Coliban în frunte cu viceprimarul Flavia Boghiu a mințit brașovenii referitor la neregulile constatate de organele de control, a încercat să salveze imaginea unei administrații și așa pătate de scandal, incompetență și interese personale.
Este de neconceput să ai un buget anual de 20 milioane de euro, să pretinzi că ai experiență în domeniul asistenței sociale și să nu fii în regulă cu condițiile impuse de legislația în vigoare din domeniu. Oare cum a funcționat și compania cu obiect de activitate îngrijirea la domiciliu a persoanelor puse în imposibilitatea de a se îngriji singure pe care viceprimarul Boghiu a administrat-o? A fost respectată legea, a efectuat servicii conforme ?
Mai departe, avem o altă rușine a administratiei Coliban, un cuib de oameni incompetenți, impuși politic de USR în cadrul societății RIAL unde Consiliului Local al Municipiului Brașov este unic asociat.
Acestă societate a devenit un instrument personal în mâna primarului Coliban și a apropiaților săi din USR, care în loc să se ocupe de datoria de peste 3 milioane de lei la care au contribuit managerii săi “experți” (probabil in falimente și măriri de salarii) , RIAL a comis un abuz fără margini și la ordinul mai marilor din Primărie au dat jos bannerele domnului Tau Teodor care protesta pașnic împotriva altor abuzuri la care a fost supus și au plecat bine mersi cu lucrurile personale ale acestuia, bineînțeles totul fiind sub supravegherea Poliției Locale care , și aceasta “reformată” de ilustrul nostru edil exmatriculat și mincinos in CV, a asistat pasiv la comiterea unui abuz din partea angajaților RIAL.
Atenție, angajații RIAL nici măcar NU au avut notă de chemare scrisă și înregistrata așa cum prevede legea! Un alt abuz din partea directoarei!
Solicităm demisia de îndată a primarului Coliban, a viceprimarului Flavia Boghiu și a tuturor celor care fac parte din clica politică USR care a pus stăpânire și a distrus societatea RIAL , în frunte cu directoarea Buga Elena”, a scris pe pagina de Facebook Dragoș Dragomir, reprezentant AUR Brașov.
Continuare pe FACEBOOK
Articolul precedentNoi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov
Articolul următor„BlueStreamline” va lansa cel de-al 14-lea monopost cu care echipa va participa la trei competiții internaționale
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.