Acasă Sport Dragoș David, președintele FC Brașov, a demisionat

Dragoș David, președintele FC Brașov, a demisionat

0

Dragoș David, președintele FC Brașov, și-a anunțat ieri demisia printr-o postare pe Facebook. Acesta susține că FC Brașov este în agonie și cere demisia consilierilor care se ascund în spatele legii, nicidecum celor care au distrus clubul FC Brașov si a celor care au îngropat fotbalul brașovean.

„Din păcate FC BRAȘOV este în agonie! Majoritatea din CL Brașov nu și-au asumat și nu își doresc continuarea activității la Centrul de copii și juniori. Din păcate domnilor manipularea vine din partea dumneavoastră, eu am fost astăzi solidar cu părinții. Așadar așa cum am anunțat în ședință, eu de astăzi mi-am anunțat demisia din funcția de Președinte executiv al FC.BRAȘOV, lucru pe care vă rog, dacă aveți onoarea la purtător să-l faceți și dumneavoastră stimați consilieri care vă ascundeți în spatele legii! Era un moment bun în care să arătați comunității că sunteți împreună, l-ați ratat din păcate. Cine? Vă știți voi și acum vă știe și comunitatea.

Un mare mulțumesc părinților, sponsorilor și celor care ați fost lângă FC BRAȘOV!

Retragerea mea vine doar pentru a nu sta piedică în luptele dumneavoastră politice. Mai aveți o șansă mâine!

Hai FC BRAȘOV!

Stimați brașoveni, astăzi au votat împotriva ordinii de zi. Mâine dacă va ninge Brașovul vă fi fără contract pentru deszăpezire, doar ca să știți!

L.E. AMB reprezentat de mine rămâne membru al asociației FC BRAȘOV, iar eu voi fi sprijin în continuare.”, a transmis Dragoș David.
Totusi, David Dragos nu spune si de ce s-a ajuns in aceasta situatie, niciun cuvant despre retrogradarea FC Brasov sau risipa de 3,5 milioane de euro din banii publici! Șeful AMB mută discuția în Consiliul Local de la adevăratele probleme care sunt la FC Brașov! Clubul a fost efectiv “jefuit” în ultimii ani, iar răspunzătorii nu au dat socoteală pentru ce s-a întâmplat. Cu alte cuvinte, totul este o regie ieftină, un circ unde sunt folosiți copiii pentru a masca un management dezastruos!

Articolul precedentConsilierii locali au decis să nu participe la ședința de îndată a consiliului local al Municipiului Brasov de azi
Articolul următorCompetiție de șah în sistem elvețian organizată la Brașov