Acasă Sanatate-educatie Dovada că USR minte! Cum au inventat procente pentru accidentele rutiere din...

Dovada că USR minte! Cum au inventat procente pentru accidentele rutiere din Municipiul Brașov

0

Fiind într-o cădere liberă și în criză de imagine, USR face orice ca să dea bine în fața electoratului. Inclusiv inventează statistici. Este și cazul unui carton postat zilele trecute pe Facebook în care USR se laudă cu primarul din Brașov și afirmă despre acesta că investește masiv în siguranța rutieră și că deja se văd și rezultatele.

Potrivit formațiunii politice, la Brașov s-au înregistrat cu 85% mai puține accidente grave. De asemenea, în postare scrie că în 2021 au fost semaforizate 14 treceri de pietoni în municipiu, ceea ce a dus la reducerea accidentelor.

 

Ce spun statisticile Poliției Rutiere din Brașov?

În perioada 01.01.2022 – 30.04.2022, pe raza municipiului Brașov au fost înregistrate 12 accidente rutiere grave și 76 de accidente rutiere ușoare. În aceeași perioadă a anului 2021, pe raza municipiului Brașov au fost înregistrate 16 accidente rutiere grave și 57 de accidente rutiere ușoare.

În traducere liberă, numărul accidentelor rutiere grave s-a redus cu undeva la 25%, nicidecum 85%, dar, în schimb, a crescut foarte mult numărul accidentelor rutiere ușoare, ceea ce înseamnă că măsurile luate nu sunt totuși chiar atât de bune pe cât se laudă USR pe rețelele de socializare.

 

Într-o altă ordine de idei, oare primarul Allen Coliban a luat în considerare și numărul de accidente produse din cauza gropilor care sunt pe străzile din Brașov?

Nici în perioada cea mai neagră a Brașovului, orașul nu arăta atât de bombardat. Oare primarul știe câți șoferi își strică mașinile din cauza nepăsării administrative, din cauza managementului defectuos? Dacă ești un primar bun când ai probleme cu asfaltatorii nu fugi în vacanță câte trei săptămâni. Decât s-ar plimba la campionatele de curling, mai bine s-ar plimba pe străzile din oraș să vadă ce dezastru este de când a intrat primar!

 

Lucian Patrașcu

Subprefectul Județului Brașov

Președintele Organizației Municipale PSD Brașov

 

Comunicat de presă al PSD Brașov

Articolul precedentCel puțin 7 șoferi sunt prinși lunar drogați la volan
Articolul următorFC Braşov a obținut titlul de vicecampioană în Campionatul U15 Clasic
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.