Acasă Actualitate Două autocamioane încărcate cu lemne identificate de polițiștii brașoveni în trafic cu...

Două autocamioane încărcate cu lemne identificate de polițiștii brașoveni în trafic cu ajutorul elicopterului(FOTO)

0
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au oprit astăzi două autocamioane, care transportau materiale lemnos, în apropierea DN1, după ce acestea au fost reperate de un elicopter al Poliției Rutiere.
Aparatul de zbor se află în această perioadă în supravegherea aeriană a principalelor artere rutiere din țară, având misiunea de a raporta polițistilor din teren blocajele formate în trafic, de a constata abateri săvârsite la regimul rutier, care să pună în pericol siguranța participanților la trafic, dar și a altor incalcari ale normelor legale.
După oprirea autocamioanelor, polițiștii au verificat documentele pentru transportul de material lemnos efectuat și au stabilit faptul că cele două mijloace de transport nu dețineu autorizația necesară deplasării pe drumul național, motiv pentru care au fost aplicate sancțiuni.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză și să nu efectueze depășirea altor vehicule în zonele în care aceste manevre sunt interzise.
https://www.facebook.com/61555273356194/videos/949074116862305