Acasă Sport Dopajul lovește din nou la Corona Brașov și în mandatul primarului Coliban!

Dopajul lovește din nou la Corona Brașov și în mandatul primarului Coliban!

0

Dopaj la Corona în mandatul primarului Coliban!

În 2019, ”senatorul” Allen Coliban se pregătea să candideze la Primăria Brașov. Când s-a descoperit cazul de dopaj de la Corona Brașov, useristul solicita primarului de atunci să demită conducerea clubului, pe motiv de ”incompetență”.
Solicit Primăriei Brașov (acționar al clubului) demiterea imediată a Președintelui clubului Corona Brașov, Liviu Dragomir, și desfășurarea unei anchete care să arate cum a fost posibil acest dezastru și ce măsuri suplimentare se vor lua.
Prin modul în care este condus, clubul Corona pune în pericol handbalul românesc.
Vina aparține conducerii clubului Corona și celor care nu înțeleg să se oprească din a numi în funcții de conducere persoane incompetente. Îndrăzniți să organizați concursuri, îndrăzniți să lucrați cu profesioniști, domnule Scripcaru!
Sportul brașovean e în colaps de mulți ani, iar autoritățile locale par să nu aibă niciun plan de reconstrucție”, susținea primarul Allen Coliban pe vremea când se ”încălzea” pentru Primăria Brașov.
Mai mult, actualul primar s-a luat și de PNL, chipurile că a numit politic oamenii la club.
Liviu Dragomir este vicepreședinte PNL Brașov, iar desemnarea sa în funcția de președinte al clubului Corona s-a făcut cu spijinul primarului Scripcaru și al lui Oprică, consilier local și președintele PNL Brașov”, susținea pe pagina de Facebook, Allen Coliban.
Ce a făcut primarul? A procedat la fel ca cei din trecut! Tot politic s-au făcut numirile! Aceeași Mărie, cu altă pălărie!
Acum, deși cazul de dopaj a apărut în presă de câteva zile, primarul USR nici măcar nu a ieșit cu explicații, indiferent care ar fi fost ele.
Ce înseamnă asta? Primarul ascunde sub preș problemele de dopaj de la Corona Brașov. Ar fi trebuit să procedeze la fel cum solicita fostului primar Scripcaru, adică să demită conducerea clubului pentru ”incompetență”.
Probabil că a avut dreptate fostul șef de la Corona care susținea că administrația locală s-a amestecat în sport, chiar dacă pe Facebook se susține cu totul altceva.
Galerie cu capturi de pe Facebook unde primarul Allen Coliban îi critica pe alții pentru ”dopaj”…
Am solicitat un punct de vedere primarului Allen Coliban prin intermediul purtătorului de cuvânt al Primăriei Brașov câteva zile la rând, dar, din păcate, nu am primit niciun răspuns…