Acasă Social Doi turiști au dat nas în nas cu ursul. Au intervenit salvamontiștii

Doi turiști au dat nas în nas cu ursul. Au intervenit salvamontiștii

0

In cursul zilei de astazi, salvatorii montani din Poiana Brasov au fost solicitati sa intervina in doua cazuri. In primul este vorba despre un grup format din 2 persoane, care a intalnit ursul, in zona Drumului Rosu. Cei doi turisti au fost evacuati in siguranta cu autoutilitara din dotare.
In celalalt caz, o persoana care se plimba, tot pe partia Drumul Rosu, a alunecat din cauza incaltarilor inadecvate si a cazut, suferind un traumatism cranio-cerebral, fara pierderea starii de constienta, precum si plagi escoriate la nivelul fetei si membrelor superioare. Dupa ce i s-a acordat primul ajutor, a fost coborata de catre salvamontisti brașoveni la baza muntelui.

Articolul precedentUndă verde pentru derularea proiectului imobiliar URBAN PLAZA
Articolul următorProiecte propuse de Grupul de Consilieri Locali ai PNL Brașov pentru anul 2022
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.