Acasă Social Doi șoferi surprinși în trafic cu alcoolemie peste limita legală

Doi șoferi surprinși în trafic cu alcoolemie peste limita legală

0

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au întocmit dosare penale după ce au identificat, în trafic, doi conducători auto cu o alcoolemie peste limita legală.

La data de 3 septembrie a.c., imediat după miezul nopții polițiștii au oprit, în cadul unei acțiuni pe care pe desfășurau, un autovehicul care circula pe o stradă centrală din localitate.

Conducătorul vehiculului a fost testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 03.30 dimineața, a fost oprit un alt autovehicul, pentru care, de asemenea, a fost efectuat un test conducătorului auto pentru stabilirea consumului de alcool.

După efectuarea testării, aparatul a indicat și în cazul acestui conducător auto o alcoolemie peste limita legală, respectiv de 0,98 mg/l alcool în aerul expirat.

Față de cele stabilite în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Dosarele astfel intocmite celor doi coonducători auto identificați sub influența alcoolului, sunt instrumentate sub coordonarea procurorilor desemnați, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentWIZZ AIR deschide ruta Dortmund-Braşov. Creștere a traficului de pasageri pe Aeroportul Brașov
Articolul următorBrașovul, plin de ”păcănele”! Premierul Ciolacu vrea să le elimine. Deja există o propunere la Camera Deputaților