Acasă Local Doi pompieri brașoveni s-au oprit din drum pentru a ajuta o fetiță...

Doi pompieri brașoveni s-au oprit din drum pentru a ajuta o fetiță rănită într-un accident

0

Duminică, în timp ce se întorceau de la Făgăraș, căpitanul Zaharia Bogdan și plutonierul adjutant Clipa Marius au observat un accident care se întâmplase cu puțin timp în urma pe DN 1, în zona Băilor Perșani.

În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 7 persoane.
Din fericire nu existau persoane încarcerate, dar o fetiță de 6 ani era lovită în zona feței. Bogdan și Marius nu au ezitat deloc și i-au acordat primul ajutor fetiței.
„Colegii noștri nu au stat pe gânduri, i-a acordat primul ajutor fetiței rănită ușor și au încercat să o liniștească.
În același timp unul din ei a sunat la numărul 112 și a anunțat despre producerea accidentului, au îndepărtat bornele bateriilor autoturismelor și au izolat zona.
După ce au sosit colegii din cadrul Detașamentului Făgăraș, fetița fost preluată de către colegii paramedici SMURD, iar Marius și Bogdan și-au continuat drumul spre casă.
Felicitări, căpitan Zaharia Bogdan și plutonier adjutant Clipa Marius pentru modul prompt în și profesionist în care ați acționat.
De data asta s-a întâmplat ca în zona respectivă să fie Bogdan și Marius dar suntem convinși că fiecare dintre colegii noștri ar fi procedat la fel.”, spun reprezentanții ISU Brașov