Acasă Infractional Doi bărbați sancționați după ce au fost prinși transportând ilegal lemne

Doi bărbați sancționați după ce au fost prinși transportând ilegal lemne

0

La data de 25 septembrie 2022, în intervalul orar 16.00-18.00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au organizat și desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării prevederilor legale incidente domeniului silvic pe raza localităților Sânpetru și Crizbav, din județul Brașov.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au depistat un bărbat, care transporta cu un atelaj hipo material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență.

Polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a bărbatului pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 170/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, fiind dispusă confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia Ocolului Silvic competent.

La aceeași dată, în jurul orei 22.00, în cadrul unei alte acțiuni pe linia prevenirii și combaterii transportului ilegal de material lemnos, polițiștii au depistat pe raza localității Dumbrăvița, din județul Brașov, un bărbat, în vârstă de 32 ani, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,24 mc material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență și de transport.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea normelor Legii nr. 170/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată, cu modificările și completările ulterioare și a fost dispusă confiscarea materialului lemnos și predarea acestuia Ocolului Silvic competent.

Articolul precedentA început o nouă campanie de dezinsecție în municipiul Brașov
Articolul următorValoarea contractului pentru calea ferată Brașov – Sighișoara, suplimentată cu peste 23 de milioane de lei