Acasă Local Doi ani de minciuni! În Brașov PUTE din nou a gunoi. Ce...

Doi ani de minciuni! În Brașov PUTE din nou a gunoi. Ce a făcut primarul Coliban? NIMIC! (FOTO)

0

Mincinosul de la Primăria Brașov!

Înainte să devină primar al Municipiului, useristul Allen Coliban se folosea de mirosul urât din Brașov pentru a câștiga imagine și popularitate în rândul locuitorilor. Împreună cu alți colegi din USR, cum ar fi de exemplu Victor Ilie, care la rândul său a ajuns deputat, protestau în fața Primăriei Brașov, chipurile sătui de poluarea și de mirosul din Brașov.

Timpul a trecut, Coliban s-a cocoțat pe fotoliul de primar, dar mirosul din oraș nu a dispărut. Ieri, pe rețelele de socializare brașovenii se plângeau de mirosul urât, mai ales locuitorii din zona Gării, acolo unde aerul era irespirabil. La fel și în cartierul Tractorul sau la Onix. Deși au trecut doi ani din mandatul primarului USR, acesta nu a rezolvat această problemă strigentă.

Nici în ce privește poluarea nu a făcut mai nimic. În loc să facă ceva concret pentru a stopa poluarea, primarul a organizat un FORUM al Orașelor Verzi, eveniment unde s-a discutat mult și s-a făcut puțin. Asta pe lângă mâncare, cafele și cazarea unor indivizi pe banii brașovenilor. Concret? Nimic! Nici măcar groapa de gunoi nu a fost închisă.

Cum în campania electorală actualul deputat Victor Ilie era foarte interesat de poluare și miros, îl așteptăm din nou să organizeze un protest în fața Primăriei Brașov unde să-i atragă atenția colegului său de partid că nu s-a făcut nimic în acest sens, iar brașovenii sunt la fel de nemulțumiți. De asemenea, ar putea să se bazeze pe toți acei useriști care în mandatul fostului primar Scripcaru veneau la Primăria Brașov mai des ca la școală.

De asemenea, brașovenii ar trebui să inițieze o petiție sau să le scrie acestor aleși locali și parlamentarilor USR să îi ajute pentru a scăpa de miros, mai ales că ei ”luptă” pentru interesul cetățenilor. Nu ar fi rău să dea o mână de ajutor și senatorul Irinel Darău. Așa cum se plimbă des pe la televiziuni și prin Parlament unde își prezintă linia politică, la fel ar trebui să se agite și pentru problemele din orașul care l-a propulsat pe funcție.

Nu am spus nimic despre parlamentarii PNL sau USR pentru că nu ei au protestat în fața Primăriei, ci doar aleșii USR.

Ce spunea primarul Allen Coliban pe vremea când era senator?

”Brașovul e frumos, da’ pute!
Pute a incompetența primarului, care nu și-a îndeplinit nicio promisiune din 2016.
Pute a impostură în Consiliul Local. Acolo unde nu poți să faci distincția între PNL și PSD. De asta am avut sute de voturi în unanimitate în ultimii ani.
Pute a corupție, din acest motiv unii reușesc să construiască cartiere întregi fără să asigure utilități, trotuare, creșă sau zone verzi.
Pute de la groapa de gunoi și primarul ne spune că de la îngrășământul de pe câmpurile de la liziera orașului, în timp ce groapa are două celule pline care nu au fost închise de 10 ani”,