Acasă Actualitate Doar în România se putea întâmpla! Și-a stabilit singur tematica de concurs,...

Doar în România se putea întâmpla! Și-a stabilit singur tematica de concurs, a fost singurul candidat, dar a picat!

0

Cum să alergi la un concurs de unul singur și să ieși pe locul II!

Un director din Iași este imaginea bugetarilor din România instalați politic pe funcții. Este vorba despre Iogen Gânju, un individ care de 4 ani asigură interimatul ca director tehnic al Consiliului Județean Iași. În încercarea sa de a-și securiza locul de muncă, omul și-a stabilit singur tematica pentru concursul unde a fost singurul candidat. Cu toate acestea, Iogen a obținut sub baremul minim de 80 de puncte, astfel că a fost declarar respins. Cu toate acestea, Iogen Gânju va rămâne director tehnic, tot interimar iar funcția de șef al Biroului Gestionarea Patrimoniului din cadrul Consiliului Județean (CJ) rămâne deocamdată neocupată.

Ancheta integrală pe ReporterIS.ro

sursa foto:reporterIS.ro

 

 

Articolul precedent4370 de ucraineni au solicitat azil în România
Articolul următorTot fostul primar Scripcaru! Prima grădiniță construită în ultimii 12 ani se va deschide în cartierul Tractorul
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.