Acasă Infractional Discuțiile în contradictoriu duc iar la violență în familie

Discuțiile în contradictoriu duc iar la violență în familie

0

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

În fapt, la data de 05 septembrie 2022, în jurul orei 12.35, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, din localitatea Ucea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi agresat-o fizic pe soția sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentADR Centru și-a reluat participarea la Târgul de Turism Rural Albac
Articolul următorCasa de Cultură Făgăraș va avea o fântână arteziană