Acasă Social Dino Parc dă startul la SleepOver! Corturi, foc de tabără și multe...

Dino Parc dă startul la SleepOver! Corturi, foc de tabără și multe surprize

0
Inedit! SleepOver la Dino Parc în Râșnov!
Bucură-te de o experiență fascinantă în lumea dinozaurilor. Alege-ți cortul dorit, de 2,3 sau 4 persoane și descoperă o mulțime de activități și jocuri distractive, pe timp de noapte.
Prețul biletului este de 120 de lei pentru adulți, 80 de lei pentru copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani, iar copiii sub 3 ani au acces gratuit.
Biletul pentru SleepOver include următoarele activități:
✔️Foc de tabără și marshmallows pentru fript
✔️Tur ghidat printre cei 120 de dinozauri pe înserat
✔️Vânătoare de colți de dinozauri prin pădure ( în timpul turului ghidat)
✔️Dino Quiz ( o serie de întrebări despre dinozauri, primite de participanți la finalul turului ghidat) – cele mai multe răspunsuri corecte vor fi premiate
✔️O intrare la cinema 9D / persoană
Mic dejun format din croissant, unt, gem sau miere, ceai, cafea și gustare de ovăz instant.
De reținut:
• Accesul va fi posibil încă din timpul zilei pentru vizitarea parcului, dar bagajele vor fi aduse doar după ora 19:00, ora închiderii parcului. Atunci când veți ajunge vi se va pune o brățară și veți putea reintra în parc pe baza acesteia.
• Noi asigurăm corturile și izoprenul, iar voi vă aduceți saci de dormit, pături, saltele, gustări și orice mai aveți nevoie pentru a petrece o noapte de neuitat alături de dinozauri.
Vă rugăm să trimiteți solicitările de rezervări doar pe email: info@dinoparc.ro, menționând numele complet, noaptea/data în care doriți să veniți, tipul de cort (pentru 2, 3 sau 4 persoane) și un număr de telefon de contact. Pentru rezervarea locurilor plata se va face în avans. Colegii noșt
Articolul precedentPrejmer- Din 10.07.2023, vor fi introduse încă 6 curse pe linia 520
Articolul următorFOTO. CELE MAI EXCLUSIVISTE ROCHII PENTRU EVENIMENTE, ADMIRATE ȘI CUMPĂRATE CHIAR DIN BRAȘOV!