Acasă Social Din prea multă ”iubire”! Femeie agresată fizic și ținută prizonieră de concubin

Din prea multă ”iubire”! Femeie agresată fizic și ținută prizonieră de concubin

0

La data de 22 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la o agresiune ce ar fi avut loc într-unul din apartamentele situate pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Brașov.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana vătămată, o femeie de 45 de ani, care ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei, un bărbat de 47 de ani.

Din cercetări a reieșit faptul că victima ar fi încercat să părăsească de mai multe ori locuința, pentru a scăpa de acțiunile violente ale concubinului, și ar fi încercat să sune la poliție, însă ar fi fost împiedicată de acesta, sens în care a deposedat-o de telefonul mobil.

 

Materialul probator a dus la continuarea actelor de urmărire penală, iar, la data de 23 iunie a.c., polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

La acest moment cercetările sunt continuate de către Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.