Acasă Sanatate-educatie Din 934 de candidați înscriși la examenul de titularizare, doar 784 au...

Din 934 de candidați înscriși la examenul de titularizare, doar 784 au susținut proba scrisă a concursului

0

Proba scrisă a concursului național pentru ocuparea posturilor/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar a fost susținută astăzi, 13 iulie de 784 de candidați. În județul Brașov s-au înscris la acest concurs 934 de candidați. Cei mai mulți candidați au fost prezenți pentru concursul de ocupare a posturilor de educatoare (253) și învățătoare (125).

Examenul a început la ora 9.00, a durat patru ore și a decurs fără incidente în toate cele patru centre de examen.

Pentru a se titulariza – angajarea pe perioadă nedeterminată – candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă/proba practică în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție/proba practică.

Comunicarea rezultatelor inițiale se va face în data de 19 iulie 2022, înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare se va face în zilele de 19-20 iulie 2022 (în data de 20 iulie contestațiile se primesc până la ora 12.00), iar comunicarea rezultatelor finale se va face în data de 27 iulie 2022.

Repartizarea candidaților, în cadrul ședințelor publice, se va face începând cu data de 29 iulie 2022.

 

Articolul precedentS-au finalizat lucrările de modernizare a treptelor de acces din zona de blocuri din Săcele (FOTO)
Articolul următorDe mâine, va fi pus în funcțiune un nou semafor la trecerea de pietoni de pe strada Berzei