Acasă Social Descoperă spațiul de relaxare din Valea Largă: locuri de odihnă amenajate pentru...

Descoperă spațiul de relaxare din Valea Largă: locuri de odihnă amenajate pentru bucurie și confort!

0
În zona Valea Largă, locurile de odihnă au fost readuse la viață printr-un proiect amplu. Documentația necesară a fost finalizată, autorizația de construcție obținută și lucrările au fost realizate. Localnicii, dar și turiștii, se pot bucura de un mediu de relaxare de calitate.
”Mulți dintre dumnevoastră v-ați întrebat de ce au dispărut locurile de odihnă din zona Valea Largă. În acest sens, a fost realizată documentația de scoaterea din fond forestier a terenurilor ocupate de mobilierul aferent, a fost obținută Autorizația de Construcție și s-a desfășurat procedura efectivă de realizare a acestor locuri de odihnă.
Astfel, pe drumul forestier Valea Largă- Vechea Trambulină și pe drumul forestier Valea Largă- Poiana Angelescu, au fost betonate 8 platforme de câte 14mp, au fost montate pergole rustice, dotate cu acoperiș, bănci și mese pentru picnic.
Sperăm că atât săcelenii, cât și cei care vizitează zonele modernizate să se bucure de aceste dotări pe care le dorim să rămână intacte o perioadă cât mai îndelungată.” a declarat primarul municipiului Săcele, Virgil Popa.
Articolul precedentGhimbav, orașul cel mai bogat din România
Articolul următorCentru social de zi ‘Sf. Ierarh Andrei Șaguna’, finalizat cu succes prin finanțare europeană la Vama Buzăului