Acasă Social Descoperă Noul laborator de analize medicale Medica Labor-Prax din Brașov – Parte...

Descoperă Noul laborator de analize medicale Medica Labor-Prax din Brașov – Parte a Clinicii RMN Diagnostica

0

Furnizorul de servicii medicale private RMN Diagnostica anunță, saptamana aceasta, preluarea laboratorului de analize medicale Medica Labor-Prax la Brașov.

Oamenii se bazează pe rezultatele analizelor medicale pentru a primi îngrijirea potrivită și pentru a-și monitoriza starea de sănătate. În acest sens, suntem bucuroși să vă prezentăm cu mândrie noul laborator de analize medicale din Brașov, Medica Labor-Prax, care a fost preluat de Clinica RMN Diagnostica. Acesta reprezintă un pas semnificativ în asigurarea unei îngrijiri medicale de cea mai înaltă calitate în orașul nostru.

Ce ne diferențiază?

Înainte de a detalia beneficiile și serviciile pe care le oferim, este important să înțelegem ce ne diferențiază de alți furnizori de servicii medicale din Brașov. Experienţa acumulată în ani de zile în domeniul medicinei de laborator a personalului medical este o garanţie în plus pentru serviciile de calitate marca Medica Labor-Prax disponibile acum sub brandul RMN Diagnostica. Personalul medical lucrează în mod constant pentru a asigura cele mai exacte și relevante rezultate ale analizelor medicale.

Tehnologie de vârf

Laboratorul nostru este echipat cu cele mai recente tehnologii medicale, garantând astfel că fiecare analiză este realizată cu precizie și rapiditate. Am investit peste 400 000 euro, în echipamente de cea mai nouă generație, cu standarde ridicate de calitate și control strict al calității. Astfel, pacienții noștri pot avea încredere în rezultatele lor și în deciziile medicale care se bazează pe acestea.

Gama largă de analize medicale

Oferta noastră de servicii acoperă o gamă largă de analize medicale, de la teste de rutină, cum ar fi hemograma sau analizele de urină, până la teste specializate, cum ar fi analizele hormonale sau analizele genetice. Suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor dumneavoastră medicale, într-un mod prompt și profesional.

Laboratorul oferă servicii din sferele biochimiei, hematologiei și coagulării, imunologiei, microbiologiei, anatomiei patologice, citologiei, biologiei moleculare, toxicologiei, geneticii.

Confort și accesibilitate

Pacienții noștri sunt importanți pentru noi, iar confortul și accesibilitatea sunt o prioritate. Laboratorul nostru este amplasat într-o locație convenabilă în Brașov, astfel încât să puteți ajunge ușor la noi. Totodată, recoltările se vor face în toate centrele noastre din județele Brașov și Sibiu. De asemenea, programăm analize medicale în funcție de agenda dumneavoastră, pentru a vă asigura că primiți servicii medicale de cea mai înaltă calitate, în cel mai convenabil mod.

Rezultate rapide și sigure

Înțelegem că timpul este esențial în medicină, motiv pentru care ne angajăm să furnizăm rezultatele analizelor medicale în cel mai scurt timp posibil, fără a compromite niciodată calitatea. De asemenea, asigurăm siguranța datelor dumneavoastră medicale, respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate și protecție a datelor.

Echipă medicală profesionistă

Echipa noastră de tehnicieni de laborator și medici este dedicată furnizării unor servicii de încredere. Aceștia nu doar realizează analizele, ci și vă pot oferi explicații și îndrumări corecte, pentru a vă ajuta să înțelegeți rezultatele și să luați decizii informate privind sănătatea dumneavoastră.

Laboratorul de Analize Medicale Medica Labor-Prax din Brașov, parte a Clinicii RMN Diagnostica, este un loc în care precizia și pasiunea pentru sănătate se întâlnesc pentru a vă oferi cele mai bune servicii medicale. Suntem dedicați pacienților noștri și suntem bucuroși să vă ghidăm pe parcursul călătoriei dumneavoastră către o sănătate mai bună.

Contactați-ne pentru a programa o vizită sau pentru mai multe informații despre serviciile noastre.

Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă ajuta să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în cel mai profesional mod posibil.

Brașov – sediu: strada Doctor Ion Cantacuzino nr. 14 // 0368990

Brașov – punct de recoltare: strada Hermann Oberth nr. 8 // 0368990

Cristian – strada Piața Libertății nr. 20 // 0368990

Codlea – strada 9 Mai nr. 1 // 0368990

Făgăraș – strada Ghioceilor nr. 1 // 0368990

Sibiu – strada Someșului nr. 19 // 0269243121

www.medica-labor-prax.ro

www.rmn-diagnostica.ro

Articolul precedentAeroportul Internațional Brașov scoate la concurs 15 posturi
Articolul următorCaptură record de droguri în România: 106 kg de Ecstasy în valoare de peste 4.000.000 euro descoperită cu ajutorul câinilor