Acasă Social Descoperă lumea magică a copilăriei la Coresi!

Descoperă lumea magică a copilăriei la Coresi!

0
Pregătește-te să te distrezi la cea mai mare petrecere în Cartierul Bucuriei!

Ziua Copilului este prilejul perfect de a petrece mai mult timp alături de cei mici și de a ne reaminti toate clipele frumoase ale copilăriei. Descoperă evenimentele și activitățile magice pregătite pentru cei mici și cei mari, și hai să ne distrăm împreună pe tărâmul poveștilor! Participarea la toate activitățile este gratuită!

Ce te așteaptă de 1 iunie la Coresi?
  • EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO – Expoziție și ateliere, în perioada 28 mai – 5 iunie, în zona Piața cu Copaci. Descoperă unele dintre cele mai mari orașe construite din elemente LEGO la nivel mondial, precum și modele oficiale ale îndrăgitelor vehicule spațiale care apar în celebrele serii Star Wars, expoziția fiind montată pe un spațiu de expunere generos, în suprafață de 40 mp! Micii vizitatori cu vârsta de la 4 ani vor putea realiza propriile lor construcții din piese LEGO în cadrul atelierului de creație care se va desfașura pe 1 iunie între orele 11:00 – 19:00 la Coresi
  • Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, 10:00-12:00, Prietenii noștri pregătesc o expoziție și activități educaționale și interactive pentru copii.
  • Spectacol de teatru pentru copii, Dorothy in Țara lui Oz și Hansel & Gretel 12:00-13:00 și 13:30-14:15 – Piața cu Copaci
  • Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov, în zona exterioară Food Court, 10.30 – 14.00. Din aventura zilei nu putea lipsi atracția tirolianei pentru cei mici alături de prietenii noștri de la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu“ Brașov.
  • Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, în zona de parcare Come Back / Tucano, 00 – 15.30.  Alături de partenerii noștri te așteptăm cu cele mai inedite și interactive activităţi. Cei mici vor putea participa la  prezentarea tehnicilor de intervenție, exerciţii practice demonstrative și multe surprize.
  • Expo Virtual Reality, 11:00-15:00 – Ludotecă. De 1 iunie EdutechVR se alătură familiei Coresi, iar o dată cu ei, întreaga lume. Ce vor prezenta? Călătorii magice cu ochelarii de realitate virtuală pentru a înțelege mai bine lumea reală!
  • Spectacol de balet prezentat de Opera Brașov, 13:00-13:30 – Piața cu Copaci

Vă invităm, cu mic, cu mare, să urmăriți o poveste în pași de dans: „Meșterul păpușar, pe muzica de Léo Delibes. Balerinii Operei Brașov au pregătit celor mici o reprezentație care, de data aceasta, le este dedicată, fiind concepută pe înțelesul lor.

  • Spectacol Grande Madame 13:30-14:10 și 16:00-16:40 –Piața cu Copaci

Un spectacol live reprezentat de o domniță cu o rochie imensă extravagantă. Plutește elegant printre oaspeți și oferă tuturor atenția pe care o regină sau prințesă ar oferi-o adoratorii ei.

  • Spectacol Nightingale, 14:15-15:00 și 17:00-17:45 –Piața cu Copaci

O multitudine de elemente acrobatice se creionează printr-o coregrafie elegantă, plină de sentiment, care atinge inima privitorilor prin pasiunea și devotamentul artistului principal. Decorul tip colivie are o înălțime de 4 metri, cu o circumferință de 3 metri, întregește și completează imaginea evenimentelor

  • Zumba și Dansuri pentru Copii, 16:00-17:00 – Piața cu Copaci

Urmărește un show energic de dans și zumba dedicat celor mai mici spectatori și ajută-i să deprindă câțiva pași distractivi pe ritmuri magice!

La Coresi Shopping Resort am scris, alături de tine, cele mai frumoase povești ale bucuriei de a fi împreună! Te așteptăm în prag de sărbătoare să celebrăm împreună mândria copilăriei! Fiecare experiență petrecută alături de tine dă culoare vieții și ne face să apreciem și mai mult fiecare gest, fiecare moment împreună, fiecare zâmbet sincer!

Descoperă pe www.coresibrasov.ro ce evenimente-surpriză te așteaptă în această perioadă! Noi venim cu surprizele, tu vii cu entuziasmul!