Acasă Parlamentar de Brașov Deputatul Benga amenință autoritățile locale și județene din Brașov cu instanța

Deputatul Benga amenință autoritățile locale și județene din Brașov cu instanța

0
“Bengosul” din Parlament amenință cu instanța instituția condusă de Allen Coliban!

Tudor Benga iese din nou la atac. De această dată omul este nemulțumit, inclusiv de colegul său de partid de la USR care conduce Primăria Brașov.
Într-o postare pe Facebook, deputatul ales pe listele USR “roagă Primăria Municipiului Brașov și Consiliul Județean” să îi răspundă la solicitările transmise la început de decembrie, altfel se adresează instanței. Ciudat este că omul, deși este parlamentar, nu a înțeles că cele două instituții nu au cum să îi răspundă, ci angajații de acolo. Postarea lui Benga pe acest subiect aduce aminte de fostul parlamentar Irina Loghin care voia să aresteze “Rasdaq”. La fel procedează și deputatul brașovean, care se mai și laudă că are studii în străinătate, asta bineînțeles, când nu își povestește pe Facebook perioada în care “trăgea” iarbă și etnobotanice.
Culmea, Benga “roagă” Primăria și Consiliul Județean pe Facebook, că este greu să îi dea un mesaj fostului său coleg Allen Coliban să îi explice această problemă.
Într-o altă ordine de idei, potrivit angajaților din instituțiile publice, mulți “useriști” solicită în scris și tot felul de aberații. Dacă ar fi luate în considerare, ar însemna ca un număr de angajați să de ocupe doar de căutat informații pentru politicienii dornici de afirmare…

“Știu că e început de an și că lucrurile se mișcă mai încet, prefer și eu să îl începem cât mai constructiv. Și tocmai de aceea rog și eu pe această cale atât Primăria Municipiului Braşov  cât și Consiliul Județean Brașov  să îmi răspundă prompt și complet săptămâna asta la cererile de informații pe care li le-am trimis la început de decembrie ca să nu fiu nevoit să demarez alte proceduri legale. Sunt informații și documente de interes public, sunt subiecte importante pentru brașoveni, și chiar aș prefera să nu începem mingicăreală procedurala pe subiect. Dar pentru asta am nevoie să nu fiu trimis de la Ana la Caiafa și să primesc datele și documentele cerute săptămâna asta, altfel va trebui să mă adresez instantei și e păcat. Mulțumesc anticipat!” a scris Tudor Benga pe Facebook.

IMG 3513

foto: Facebook