Acasă Social Depoul Brașov a finalizat o nouă reparație capitală a unei locomotive (FOTO)

Depoul Brașov a finalizat o nouă reparație capitală a unei locomotive (FOTO)

0

Secția de reparații curente a depoului Brașov în colaborare cu SCRL Brașov a finalizat o nouă reparație capitală a unei locomotive în secția de reparații curente a depoului, după ce în toamna anului trecut au finalizat un proces similar pentru locomotiva EA1 242, una din locomotivele emblematice ale depoului, potrivit mobilitate.eu.

Locomotiva a fost retrasă din circulație scadentă la reparații capitale în anul 2023, fiind introdusă în procesul de reparație, unde colectivul de tehnicieni a realizat un set complet de reparații la întreaga parte electrică și mecanica a locomotivei, fiind date jos și reparate capital toate echipamentele. Pe lângă reparația capitală prin care au fost trecute echipamentele electrice și blocurile de tracțiune, locomotiva a primit și o serie de echipamente noi, atât pentru funcționare cât și pentru confortul mecanicilor.

Printre echipamentele noi montate pe locomotivă merită menționate disjunctorul Schaltbau, pantografele Schunk, compresorul elicoidal produs de Reloc și instalațiile de climatizare din posturile de conducere.

Foto: mobilitate.eu