Acasă Local 3000 de kilometri de piste de biciclete! Colaborare între județele Sibiu, Brașov...

3000 de kilometri de piste de biciclete! Colaborare între județele Sibiu, Brașov și Covasna

0
În ultima ședință a Consiliului Judeţean Braşov, s-a discutat proiectul interjudeţean de mobilitate cicloturistică – „Trasee cicloturistice integrate în judeţele Covasna – Braşov – Sibiu”.
”Am convocat  o şedinţă de îndată a Consiliului Judeţean Braşov pentru aprobarea primului nostru proiect interjudeţean de mobilitate cicloturistică – „Trasee cicloturistice integrate în judeţele Covasna – Braşov – Sibiu”.
Împreună cu 41 de administraţii publice locale din judeţul nostru şi în parteneriat cu autorităţile judeţene şi locale din Covasna şi Sibiu pregătim acest proiect pe care îl vom depune în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, PNRR/2022/C11/I.4, Componenta 11 – Turism și cultură, Investiția I.4 – Implementarea a 3.000 km trasee cicloturistice.
Noi, la nivelul Consiliului Judeţean, vom identifica toate terenurile aflate în domeniul public și privat al judeţului Braşov, pretabile pentru amenajarea pistelor de ciclism şi vom stabili cele mai potrivite rute, astfel încât traseele să aibă continuitate şi să fie legate cu cele din judeţele Covasna şi Sibiu.
În momentul de faţă avem în lucru un studiu de fezabilitate în urma căruia vom cunoaşte lungimea traseelor care pot fi amenajate în judeţul Braşov.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veştea