Acasă Social Delegație din Ghimbav în vizită de lucru în Sardinia

Delegație din Ghimbav în vizită de lucru în Sardinia

0
Primarul din Ghimbav promovează orașul și în străinătate. Acesta demarează noi proiecte și parteneriate cu orașe din Europa.
Printre proiectele noastre de promovare a orașului Ghimbav este și dezvoltarea parteneriatelor cu orașe similare din comunitatea europeană și nu numai.
Delegații primăriei și consiliului local au fost primiți de Dl MARIO CONOCI primarul orașului ALGHERO din Sardinia și membrii ai consiliul lor local dar și specialiști din domeniul cultural, economic și portuar, discuțiile au fost productive urmând ca în perioada următoare să implementăm schimburi culturale, educaționale, de turism și economice.
Din delegația noastră a făcut parte Dl CRISTIAN MACEDONSCHI președintele Smart CITY Brașov un prieten al Ghimbavului și Dl VALENTIN IORDACHE specialist în domeniul aeroportuar.
Sunt convins că Sardinia va deveni o destinație turistică pentru cetățenii orașului nostru dar și Ghimbavul pentru cetățenii Sardinieni”, a scris pe pagina de Facebook Ionel Fliundra, primarul orașului Ghimbav.
Articolul precedentDoliu la Colegiul Național „Andrei Șaguna”
Articolul următorReduceri de până la 55% pe Explorado.ro
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.