Acasă Actualitate De Ziua Copilului, autobuzele RATBV circulă potrivit orarelor unei zile lucrătoare

De Ziua Copilului, autobuzele RATBV circulă potrivit orarelor unei zile lucrătoare

0

Pentru a facilita deplasarea copiilor și părinților spre diversele locuri de petrecere a timpului liber în ziua de 1 Iunie 2022, zi liberă potrivit prevederilor legale, mijloacele de transport public ale RATBV S.A. vor circula astăzi potrivit orarelor unei zile lucrătoare.

Măsura vizează atât traseele din municipiul Brașov, cât și cele din zona metropolitană Brașov. De asemenea, RATBV va monitoriza cererea de transport existentă pe traseele mai utilizate în zilele libere, ca de exemplu linia 20 și va lua măsuri pentru corelarea capacității de transport cu nevoile de mobilitate ale clienților săi.

De asemenea, pentru a-i încuraja pe copii să folosească sistemul de transport public de călători, RATBV S.A. va oferi mâine mici cadouri constând în dulciuri micuților ce se vor  întâlni mâine în autobuze și troleibuze cu angajații Serviciului Control.

 

Articolul precedentPrima mașină electrică realizată în România a fost produsă la Cluj. Atinge 100 km/h în aproximativ 5 secunde
Articolul următorOpt rable au fost înlăturate de pe domeniul public de către municipalitate. Alte cinci au fost mutate de proprietari