Acasă Actualitate De la PSD, PD-L, PNL și REPER, la Mișcarea Speranței! David...

De la PSD, PD-L, PNL și REPER, la Mișcarea Speranței! David Dragoș vrea să intre în partidul lui Ben-Oni Ardelean

0

Directorul General al Agenției Metropolitane Brașov, David Dragoș și-a anunțat intrarea într-un nou partid politic. Este vorba despre Mișcarea Speranței.

Sunt membru la REPER. M-am înscris la REPER pentru că erau înscrierile online. Dar, cred că m-au exclus că înainte îmi mai trimiteau e-mailuri, acum nu mai primesc. Nu am interacționat cu nimeni de acolo, doar online am depus o cerere de înscriere, am primit calitatea de membru în 2021. Pasul pe care l-am făcut a fost tocmai pentru a scăpa de PNL”, a declarat David Dragoș, directorul general al Agenției Metropolitane Brașov.

Acesta a declarat că va candida la alegerile din 2024. ”Cu siguranță DA. Eu vă spun ce îmi doresc eu. Îmi doresc să ajung într-o ordine ierarhică: Parlamentul European, Parlamentul României, Consiliul Județean, Primărie. 

Sunt interesat de partidul Mișcarea Speranței. Am discuții cu reprezentanții de la București care l-au inființat în urmă cu două săptămâni. Caut zona aceasta conservatoare. Ben-Oni-Ardelean este unul dintre inițiatori”, a conchis Dragoș David.

 

FOTO: Facebook

Articolul precedentAccident rutier între Râșnov și Predeal. O persoană a murit(FOTO)
Articolul următorAdriana Miron a confirmat plecarea de la Primăria Brașov: ”Da, plec! Am obosit!”
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.