Acasă Actualitate De ce DNA Brașov se face că nu vede matrapazlâcurile administrației USR?...

De ce DNA Brașov se face că nu vede matrapazlâcurile administrației USR? Dacă era alt primar, era ”umflat” deja

0

Procurorii DNA Brașov par să se miște cu viteza melcului în ce privește ilegalitățile din administrația locală. La câte s-au îmtâmplat în ultimii ani, cu siguranță că dacă era vorba despre alt primar, era ”agățat” deja și audiat. Pot fi date exemple de cazuri mult sub cele actuale, dar primarul a fost pus sub control judiciar.

Acum, la Brașov le vedem pe toate, bani oferiți unei asociații sportive înființată de primar, angajări fictive, concursuri aranjate. (RIAL, Primărie, angajările cu cântec prin AMB). La Chiajna, s-a luat cu executare pentru același mecanism.

Ieri, brașovenii au asistat la un nou abuz. Un primar userist s-a băgat peste o firmă de resurse umane în zona de recrutare, deși nu are nicio calitate. Este un abuz clar al individului!

Nu a avut însă aceiași atitudine și când un coleg de-al său de partid a fost propus  de partid în CA-ul de la RIAL, iar apoi printr-un simulacru de concurs au ”ieșit” exact cei propuși. Că așa e în tenis.

Dar, bineînțeles, anchetatorii nu văd aceste aspecte, aceste mânării din administrația locală cu iz penal. Poate ar trebui să vină procurorii din București, Iași sau alte județe din țară unde chiar se văd rezultate concrete în zona de corupție, nu doar fraude cu fonduri europene…