Acasă National David Popovici, un sportiv cu inimă de aur! Și-a topit medalia de...

David Popovici, un sportiv cu inimă de aur! Și-a topit medalia de aur pentru copiii bolnavi de cancer

0
ROME, Italy: Rome, Italy 12.08.2022: Popovici David from Romania team in semifinal men 100 m Freestyle in Swimming Championship in LEN European Aquatics in Rome 2022 in Foro Italico. (Credit Image: © Marco Iacobucci/IPA via ZUMA Press)
David Popovici nu e numai un sportiv de performanță, însă are și un suflet bun. Acesta și-a topit medalia de aur pentru a lua forma a peste 100 de fundițe aurii, simboluri ale speranței pentru copiii diagnosticați cu cancer.
”Copiii diagnosticați recent cu cancer au, în lupta lor pentru statutul de învingători ai bolii, suporteri adevărați. #MedLife a dezvoltat pentru ei primul program de testare genetică gratuită, #SperanțaNuMoareDeCancer, pentru îmbunătățirea succesului terapeutic. David Popovici, Ambasador al Speranței în cadrului programului, a făcut un gest uluitor și și-a donat medalia de suflet obținută la Mondiale pentru a fi topită și a lua forma a peste 100 de fundițe aurii, simboluri ale speranței pentru acești copii.
Poți și tu să devii Ambasador al Speranței printr-un simplu share al acestui program, pentru ca acest beneficiu să ajungă la cei care au nevoie cu adevărat de el: ” a transmis MedLife România.