Acasă Social Daniel Stinghe răspunde acuzațiilor: „De-a lungul timpului am făcut poze și cu...

Daniel Stinghe răspunde acuzațiilor: „De-a lungul timpului am făcut poze și cu fostul primar și cu actualul”

De curând, Candidatul Coliției PSD-PNL la Primăria Brașov, George Scripcaru, s-a fotografiat alături de unul dintre interlopii Clanului Sportivilor de la București, Nicolae Daniel Stinghe. Ulterior, internauții au ieșit să susțină că George Scripcaru ar avea legături cu grupările interlope, iar Daniel Stinghe a reacționat pe Facebook, răspunzând acuzelor și susținând că a făcut poze atât cu George Scripcaru cât și cu Allen Coliban, nefiind părtinitor al vreunuia dintre aceștia.
„Dragi prieteni,
Așa cum mă cunoașteți mulți dintre voi, știți bine că nu am făcut și nu voi face politică niciodată. În ultimele zile, au apărut în mediul online acuzații grave la adresa mea, din partea actualului primar al Brașovului, cât și a membrilor USR, referitor la o poză care a fost postată pe pagina personală a domnului Scripcaru. În aceste momente de campanie electorală, atât eu cât și familia mea suntem supuși unui circ mediatic de mare amploare la nivelul județului nostru, dar și la nivel național.
După cum știți, duc o viață normală, alături de familia mea care mă susține necondiționat, fapt pentru care le mulțumesc din suflet! Muncim și plătim taxe și impozite în acest oraș, ca orice cetățean.
Sunt scheian de mic și am fost mereu vecin cu voi, cei care mă cunoașteți bine. Brașovul este orașul în care m-am născut, am crescut și am ales să-mi întemeiez familia. Am investit timp, energie și resurse în comunitatea noastră, dorind mereu să contribui la dezvoltarea ei.
Însă, problema mea cea mare este legată de această furie pe care actualul primar o desfășoară împotriva mea. Îmi pun întrebarea ce ar trebui să fac după alegeri: să stau ascuns și să văd cine iese primar, iar în cazul în care actualul primar va fi investit cu un nou mandat, să fug și să mă mut din acest oraș? Pentru că așa gândesc acum: dacă pentru o poză au avut astfel de reacții, ce ar plănui în cazul în care ar deveni din nou primar?
De-a lungul timpului am facut poze cu nenumarati fani, printre care se numara si Allen Coliban.
Sunt organizator de evenimente sportive la nivel național, amenajez domenii schiabile în toată țara, sunt un sportiv de prestigiu cu rezultate dobândite cu sudoare și sunt un antreprenor care muncește zi de zi pentru a-mi putea întreține familia. Dacă am greșit, îmi asum responsabilitatea pentru greșelile mele. Trecutul nu poate fi schimbat, dar rămân același om familist, dedicat valorilor și principiilor care m-au ghidat întotdeauna.
Îmi asum trecutul, cu bune și rele, și sunt conștient că nimeni nu este perfect. Greșelile sunt parte din experiența de viață și ne ajută să devenim oameni mai buni. Cei care mă cunosc știu că sunt același om, vecinul vostru care a crescut alături de voi, un familist dedicat și un membru activ al comunității.
Vă rog să reflectați la tot acest circ mediatic care se numește campanie electorală și să nu uitați cine sunt cu adevărat. Cei care mă cunoașteți, știți că sunt același om, vecinul vostru care a crescut alături de voi.
Cu stimă și respect!”, a fost mesajul publicat de Daniel Stinghe pe pagina sa de Facebook.
Foto: Facebook – Daniel Stinghe