Acasă Sport Dan Alexa, înainte de meciul cu Ripensia: “Mergem să facem un joc...

Dan Alexa, înainte de meciul cu Ripensia: “Mergem să facem un joc bun, să câştigăm”

0

Dan Alexa şi-a fixat un obiectiv clar, vrea primul loc în seria de play-out din Liga a 2-a. Pentru a-şi menţine locul pe care este acum, antrenorul braşovenilor pleacă cu un singur gand la Timişoara, victoria contra celor de la Ripensia.
Chiar dacă bănăţenii sunt matematic retrogradaţi în Liga a 3-a, Dan Alexa ştie că nu va avea un meci uşor, mai cu seamă că timişorenii vor juca fără presiune, iar terenul de joc nu se prezintă în cele mai bune codiţii, şi nu avantajează echipa care pasează şi atacă mai mult.
“O echipă care nu va avea presiune. Trebuie să ne adaptăm foarte bine stării gazonului şi condițiilor de joc de la Timişoara. Este un teren care nu arată bine, cel de la Electrica. Trebuie să fim pregătiți din acest punct de vedere. Mergem să facem un joc bun, să câştigăm. Să ne menținem prima poziție. Acesta este obiectivul nostru. Ripensia este o echipă cu foarte mulți jucători tineri, care vor juca fără presiune. Şi o vor face bine pentru că au jucători talentați. Dar noi trebuie să fim organizați şi determinați. Să arătăm că suntem echipa care are, încă, un obiectiv.
E meseria noastră, trebuie să o respectăm. Trebuie să jucăm bine, să arătăm bine. În perspectiva sezonului viitor este şi o evaluare pentru mine în primul rând al caracterului lor din punct de vedere al performanţei. Ca şi băiaţeii chiar avem caractere frumoase în acest vestiar, dar ţin foarte mult la un jucător să fie motivate indiferent dacă jocul are o miză mai mare sau mai mică. Trebuie să îşi respecte meseria, trebuie să lucrăm din punctul ăsta de vedere, prin aceste jocuri pregătim sezonul viitor. E ca un antrenament, din punct de vedere mental trebuie să avem o foame mai mare de victorii, trebuie să avem o dorinţă mai mare de a câştoga meciurile pentru că dacă sezonul viitor totul se reglează şi vrem promovarea, trebuie să arătăm cu totul altă faţă de la începutul competiţiei.”, a spus Dan Alexa.
Meciul dintre Ripensia Timişoara şi FC Braşov va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 11.00.
În acest moment FC Braşov se află pe primul loc în Grupa B a play-out-ului Ligii a 2-a, cu 37 de puncte şi victorii pe linie în play-out.