Acasă Local Dan Air deschide bază operațională la Aeroportul Brașov și lansează cinci rute...

Dan Air deschide bază operațională la Aeroportul Brașov și lansează cinci rute noi către destinații internaționale

0
Noi rute către destinații internaționale de pe Aeroportul Brașov!
Compania românească DAN AIR a făcut anunțul. De asemenea, compania va avea ca bază Aeroportul Brașov!
”Dan Air va stabili o bază operațională la Brașov, iar planurile sale includ inaugurarea a cinci rute noi către diverse destinații internaționale la sfârșitul lunii octombrie 2023. Compania aeriană românească va avea ca bază aeroportul din Brașov, unde va aloca un avion de tip Airbus A320 începând cu sfârșitul lunii octombrie 2023. Această mișcare marchează debutul sezonului de iarnă 2023/2024 pentru Dan Air.
Cele cinci rute noi planificate din Brașov vor cuprinde destinații din Europa și Orientul Mijlociu. Aceste rute vor fi către Paris CDG (Franța), Oslo (Norvegia), Dublin (Irlanda), Tel Aviv (Israel) și Dubai DWC (Emiratele Arabe Unite). Frecvența zborurilor comerciale regulate către aceste destinații va fi de un zbor pe săptămână pe fiecare dintre cele cinci rute.
În plus, Dan Air va relua zborurile comerciale directe între aeroportul din Brașov și aeroportul din Malaga, Spania. Așadar, în sezonul de iarnă 2023/2024, compania aeriană românească va opera în total 15 rute fără escală între Brașov și diferite destinații internaționale.
Biletele pentru aceste rute noi, precum și cele existente, pentru zborurile care au loc după 28 octombrie 2023, vor putea fi rezervate pe site-ul companiei aeriene Dan Air în curând.
Cu toate acestea, este important de menționat că programul de zbor al companiei aeriene este planificat să se desfășoare între orele 07:00 și 23:00, în timp ce aeroportul din Brașov este, în prezent, operațional numai între orele 07:00 și 19:00. Cu toate acestea, oficialii aeroportului au depus o cerere pentru a obține aprobarea de a extinde programul de funcționare până la ora 23:00. De asemenea, unele dintre aceste zboruri vor fi operate cu un Airbus A320 Dan Air alocat bazei operaționale de la aeroportul „Henri Coandă” din București.” anunță reprezentanții Aeroportului Brașov.
Articolul precedentCod galben de furtuni la Brașov
Articolul următorAccident pe strada Tâmpei. O mașină BOLT a fost implicată (FOTO)