Acasă Actualitate Da, această stradă ”bombardată” este în Brașov, chiar lângă Registrul Comerțului! Mulțumiri...

Da, această stradă ”bombardată” este în Brașov, chiar lângă Registrul Comerțului! Mulțumiri primarului Coliban! (FOTO)

0

Brașovenii care trebuie să ajungă cu mașina la Registrul Comerțului, dar și angajații acestei instituții, trăiesc un adevărat coșmar din cauza drumului. Este vorba despre strada Zizinului. Aceasta arată efectiv ca după bombardament. Probabil că nici străzile din Ucraina nu sunt în asemenea hal. Din păcate, așa arată multe din străzile și bulevardele din Municipiul Brașov. Un alt exemplu este reprezentat de străzile Nicopole sau Traian Grozăvescu, ambele ”ciuruite”.

Vorbim totuși de orașul Brașov, unul cu pretenții europene. În loc să rezolve problemele urgente și să aloce bani pentru asfaltarea străzilor și acoperirea gropilor, conducerea administrației locale dă banii pe forumuri, pe masa și cazarea unor indivizi care vin să povestească lucruri deja cunoscute de brașoveni. În acest timp, cetățenii își rup mașinile prin gropile din Brașov.

În concluzie, vine iarna, iar Primăria Brașov nu a fost în stare să acopere nici măcar gropile de pe principalele artere din oraș.

Articolul precedentMApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST
Articolul următorBazin de 800 m³ de stocare a apei potabile la Cristian
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.