Acasă Actualitate Cum sunt voluntarii din Brașov folosiți politic, păcăliți cu ”gratuitatea” la evenimente

Cum sunt voluntarii din Brașov folosiți politic, păcăliți cu ”gratuitatea” la evenimente

0

Voluntariatul la Brașov a intrat în mrejele politicului. Noua administrație locală a reușit performanța să-i momească pe voluntari cu ”gratuitate” la evenimente, astfel încât să fie aproape și pe linie politică.

Bineînțeles, pe VIA Agenția Metropolitană, instituția folosită de administrația USR la orice combinație, de la angajări la înregimentări politice. Cum timpul a trecut, iar alegerile se apropie cu pași repezi, a venit și momentul în care ”voluntarii” să fie folosiți.

”Îmbrăcată” sub forma unei întâlniri cu tinerii din Brașov, mici useriști, unii fiind și angajați la Primăria Brașov, chipurile au vrut să stea de vorbă noua generație. Bineînțeles, acum în campanie, pentru că apoi dispar aceste întâlniri. (FOTO- stânga Ilinca Ghiza, consiliera primarului Allen Coliban, iar în dreapta Cosmin Albert, individul care se ocupă de contul Tik-Tok al primăriei Brașov). Este vorba despre doi tineri de la USR cu un parcurs bun pe linie de partid. Au fost angajați imediat de primar în instituție, semn că în acest mandat nu prea se ține cont de competență, de concursuri, de studii.

Interesantă este și această întâlnire cu tinerii, unde liderii de la alte partide sunt sunați ca să nu ”încurce” prea mult întâlnirile. Cu alte cuvinte, useriștii își aranjează întâlnirile.

FOTO: Facebook