Acasă Local Cum să te lauzi cu o experiență de 10 ani în IT,...

Cum să te lauzi cu o experiență de 10 ani în IT, consultanță de business și fonduri europene și să ai un venit anual de doar 3192 lei

0

Cazul primarului Allen Coliban

USR îl prezintă pe actualul primar Allen Coliban ca fiind o persoană cu o experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței. Curios este cum de un ”profesionist” cu atâta experiență să aibă într-un an un venit din salariu de doar 3.192, așa cum figurează în declarația de avere de la Senat.

Culmea, știe toată lumea că angajații din IT câștigă destul de mult. Unii nu iau nici în jumătate de lună cât a spus primarul că a încasat într-un an. Ceva nu se leagă clar în declarația de avere a PRIMARULUI EXMATRICULAT, pentru că niciun om cu atâta experiență nu poate avea un astfel de venit din salarii.

Dacă nu a fost doar salariul și a mai câștigat într-un alt mod bani din munca sa de IT-ist, atunci de ce nu a declarat alte sume de bani? O fi mințit la fel ca și în CV-ul său, unde susținea că este absolvent de Automatică și Calculatoare când, de fapt, omul a fost exmatriculat, lucru confirmat chiar de către profesorii universității?

 

Sunt născut și crescut în Scheii Brașovului, sunt șagunist, am terminat Facultatea de Management la Universitatea Transilvania Brașov și am urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare la București (fără licență). 

Am experiență de 10 ani în industria IT, 8 ani în consultanță de business şi fonduri europene, 6 ani în dezvoltare organizațională şi managementul performanței, 4 ani în politică”, susține primarul Allen Coliban în CV-ul postat de el pe site-ul USR, acolo unde susține în continuare că a urmat cursurile la AC, dar fără să precizeze că a fost exmatriculat, iar ”fără licență” nu are nicio relevanță.