Acasă Social Cum a pus umărul administrația Coliban la creșterea prețurilor la apartamentele din...

Cum a pus umărul administrația Coliban la creșterea prețurilor la apartamentele din Brașov

0

Prețul la imobiliare, în Brașov, a crescut din cauza faptului că, în ultimii ani, nu s-au mai eliberat autorizații de construire pentru dezvoltatorii imobiliari, iar astfel piața s-a restrâns și prețurile au crescut.

Dacă în Brașov nu s-a mai construit în ultimii ani, nu același lucru se poate spune și despre Poiana Brașov, acolo unde administrația Coliban a avut o cu totul altă față politică comparativ cu cea trâmbițată în campania electorală. S-au construit foarte multe apart hoteluri, iar dacă, în continuare, se va construi în acest ritm, Poiana Brașov va ajunge ca Mamaia sau Năvodari.

Blocajul a apărut din cauza Primăriei conduse de Allen Coliban care a blocat autorizațiile de construire și avizele numai pentru unii, căci în Poiana Brașov s-a putut construi, fiind vorba de apropiați ai conducătorilor din Primărie.
Sunt oameni care se judecă de câțiva ani și care au câștigat în instanță pentru că au așteptat și câte 3 ani un aviz sau o autorizație.

În Poiana Brașov este încurajată piața imobiliară de lux. Dacă în campania electorală, actualul primar îl critica pe George Scripcaru că distrugea zona verde din Poiana Brașov, acum oferă autorizații de construire pe bandă rulantă.

Chiar în urmă cu două săptămâni se pare că a fost aprobată construirea unui imobil, în Poiana Brașov, cu aproximativ 200 de spații de locuit.