Acasă Social Cum a ajuns Mihai Apafi primar al comunei Prejmer. Care este povestea...

Cum a ajuns Mihai Apafi primar al comunei Prejmer. Care este povestea din spate (VIDEO)

0

Mihai Apafi, primarul comunei Prejmer, a povestit în cadrul emisiunii „Oameni faini la Brașov” despre cum a început activitatea sa în primărie, cum a ajuns de la a da o mână de ajutor la brutăria familiei, la  o mână de ajutor pentru comunitatea prejmereană.

„De pe la vreo 17 ani mă implicam foarte multe în toate evenimentele pe care autoritatea publică le organiza, iar în urmă cu vreo 9 ani de zile am fost cumva cooptat de fostul primar care mi-a spus că apreciază implicarea mea și că niciodată nu am avut pretenții decât de a mă implica voluntar, nu altfel.”, a declarat Mihai Apafi.

Se pare că Mihai Apafi nu s-a trezit peste noapte în funcția de primar al comunei, ci totul s-a realizat treptat, lucru care se mai întâmplă în cazul a prea puțini politicieni.

„Am început în campania din 2016 când am fost pe locul 9, pe lista de consilieri. Am ieșit, am renunțat la locul meu de consilier local pentru că s-a discutat despre implicarea mea activă în administrație și am fost angajat pe postul de consilier al primarului. De acolo am început să muncesc, să mă implic activ în comunitate. 

În 2019, după ce am terminat și masteratul, am dat examen și am ocupat postul de administrator public. În noiembrie 2019 am fost pe o listă scurtă de viitori posibili candidați, având în vedere că fostul primar căuta să se retragă și cumva m-a încurajat în acest sens.”, a adăugat primarul comunei Prejmer.

Primarul Mihai Apafi a mai povestit că, pentru început a fost luat prin surprindere și a refuzat propunerea de a candida pentru funcția de primar.

YouTube video