Acasă Parlamentar de Brașov Cristina Vecerdi: ”Amendament adoptat! Copiii noștri vor învăța să salveze vieți!”

Cristina Vecerdi: ”Amendament adoptat! Copiii noștri vor învăța să salveze vieți!”

0
Cristina Vecerdi, alături de doamna deputat Luminița Barcari, au depus un amendament important la Legile Educației, care a și fost adoptat. Astfel, orele de educație de prim ajutor vor fi de-acum înainte obligatorii. Ba mai mult, acestea vor fi trecute și în programa școlară.
Amendament adoptat! Copiii noștri vor învăța să salveze vieți!
Modelarea viitoarelor generații în deprinderi care pot modifica, la nivel comportamental, atitudinea față de viață și societate este o datorie a noastră a tuturor.
Încă de anul trecut am depus, alături de colega mea, doamna deputat Luminita Barcari, un Proiect de Lege privind introducerea orelor de educație de prim ajutor în disciplina biologie a claselor a VII-a și a XI-a.
Din păcate, proiectul a trenat prin comisii și camerele parlamentului, astfel încât, am decis să depunem un amendament la Legile Educației, prin care orele de educație de prim ajutor să fie obligatorii și să fie trecute in programa școlară.
Amendamentul a fost adoptat, la exact un an de la depunerea proiectului ințial!
Un principiu esențial în viață este acela că „omul ajută omul”, iar copiii noștri pot învăța, de acum, acest lucru încă de pe băncile școlii și pot salva o viață în orice moment.” a fost mesajul transmis de către Cristina Vecerdi, medic și deputat PNL.
Articolul precedentȘi Cetatea medievală Feldioara – Marienburg va fi deschisă de Noaptea Muzeelor
Articolul următorDan Air cancels flights from Brașov Airport to Milan and Budapest