Acasă Social Cotidianul francez Le Figaro o portretizează pe Diana Șoșoacă

Cotidianul francez Le Figaro o portretizează pe Diana Șoșoacă

Publicația franceză Le Figaro i-a făcut un portret senatoarei Diana Șoșoacă, în contextul în care aceasta se se află pe primele poziții privind notorietatea și încrederea pe care o are din partea electoratului.

Forțele de ordine ucrainene atacă preoți români! Unde este Guvernul de la București? Zelenski, nemernicule, lasă românii în pace! Ciolacu, le împrumuți bani blestemaților ăștia de ucraineni? Trădătorule! Îți vinzi națiunea, minți poporul român la televizor, manipulezi opinia publică, manipulatorule! Perversule! Iudo! Ucraineni, nu vă atingeți de români și de credința noatră! NATO, UE, Statele Unite, îi apărați pe acești nemernici? Pe acești criminali? Niște mizerabili! Opriți masacrul românilor în Ucraina! Dați-ne teritoriile înapoi!”, o citează cotidianul francez Le Figaro pe senatoarea româncă.

În acești termeni s-a exprimat senatoarea Sana Șoșoacă la data de 9 noiembrie 2023, pe Facebook, potrivit autorului articolului, Alexis Feertchakm. „Sigur, Diana Șoșoacă este încă foarte departe de a se muta la palatul prezidențial Cotroceni, la București”, adaugă acesta.

Foto: Facebook – Diana Iovanovici Șoșoacă- Oficial