Acasă Social Controale ANPC la ”brandurile” locale din Brașov când vom vedea?

Controale ANPC la ”brandurile” locale din Brașov când vom vedea?

0

ANPC a pus gând rău agenților economici din Brașov care nu respectă legea. Un lucru bun, având în vedere ce probleme sunt de multe ori la restaurantele și magazinele care comercializează alimente, produse perisabile. Numai că, de-a lungul anilor, nu a văzut nimeni același elan și în ce privește anumite magazine alimentare cunoscute din oraș.

Probleme clar că sunt peste tot. În anumite magazine se văd cu ochiul liber multe lipsuri, nu e nevoie să ai halat ca să vezi că pe preparate nu se regăsește o descriere cu ce conține clar acel produs. Poate că este timpul ca cineva să facă ordine și în brandurile locale, nu de alta, dar s-au săturat brașovenii ca aceștia să fie considerați de fiecare dată ”în regulă” doar că proprietarii sunt puternici la nivel local.

Poate că s-au săturat consumatorii să vadă produse din carne fără etichetă cu explicații, fără să știe cantitatea de ingrediente și multe altele. Dacă șeful ANPC nu știe, pot oamenii simpli să-i explice ce prevede legislația în vigoare.

Cei de la ANPC să nu o mai facă pe durii cu unii, iar pe alții să-i ”sară” ani la rând sau să meargă la ei doar așa, de ochii lumii, fără verificări ca la carte cum se întâmplă cu alții.