Acasă Local Construcția clădirii de contingență a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav este în grafic

Construcția clădirii de contingență a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav este în grafic

0
Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veştea, informează cetățenii despre stadiul construcției clădirii de contingență a Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav.
”Confecţia metalică pe care vor fi amplasate echipamentele pentru turnul remote al Aeroporului Internaţional Braşov-Ghimbav a fost amplasată pe clădirea de contingenţă.
În momentul de faţă, clădirea formată din parter, două niveluri, un etaj 3 retras şi acoperiş sub formă de platformă de observaţie pentru serviciul de meteorologie, are structura de rezistenţă finalizată.
Constructorul a început să lucreze la faţada principală, dotată cu o structură metalică asemănătoare celei de la terminal şi a avansat cu lucrările de finisaje la interior şi cu montarea reţelelor de instalaţii.
În ceea ce priveşte echipamentele necesare asigurării serviciilor de navigaţie aeriană, care vor fi amplasate în toată zona aeroportului, echipa asocierii UTI Construction and Facility Management SA – SC BOG’ART SRL lucrează la fundaţii, la construcţia platformelor pe care acestea vor fi puse şi la postarea subterană a cablurilor electrice necesare interconectării platformelor.
Managerul de proiect, domnul Ionuţ Ioniţă, a dat asigurări că se lucrează la turaţie maximă şi pe toate fronturile acestui contract care include atât construcţia şi funcţionalizarea clădirii de contingenţă, cât şi procurarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor specifice necesare serviciilor de navigaţie aeriană.
Continuăm!”
Sursa: Facebook Adrian Ioan Veștea
Articolul precedentÎn județul Brașov sunt localități unde calitatea apei de la robinet lasă de dorit
Articolul următorBrașovul are de așteptat! Cam 3 ani durează realizarea unei căi ferate spre aeroportul Ghimbav