Acasă Administrativ Consiliul Local Sânpetru – decizii împotriva propriilor votanți!

Consiliul Local Sânpetru – decizii împotriva propriilor votanți!

0

Dezvoltatorul Subcetate Apartamente a depus in luna octombrie către Consiliul Local Sânpetru, oferta de donație a doua drumuri din cartierul Subcetate City situat în Sânpetru pe strada Drumul cu Plopi precum și sistemul de iluminat executat de dezvoltator din bani proprii, aferent acestor drumuri care deservesc aproximativ 1.000 de apartamente.

În prima ședință a fost retrasă de pe ordinea de zi iar dezvoltatorul a fost chemat sa clarifice anumite aspecte din oferta de donație. Ulterior s-au depus completările solicitate și în a doua ședință, deși totul era clarificat, consilierii USR au fost împortiva acceptarii. Ajunși în a treia ședintă de consiliu local, aceiași consilieri USR, în speță Cucu, Hotnog și Pădure, au afirmat ca nu au  primit documentația aferentă donației și că nu au fost pe teren să verifice dacă documentația este conformă cu realitate. S-a propus o întâlnire la fața locului cu reprezentantul dezvoltatorului, consilieri și primar pentru a clarifica toate aspectele din donație. La întâlnire, din partea USR s-a prezentat doar dl consilier Cucu Eugen, care a propus întocmirea unui proces verbal dar care s-a grăbit să plece să nu îl semneze. Ca în a patra ședință să poată obiecta faptul că nu a văzut procesul verbal și nu a avut timp sa facă completările necesare.

Având în vedere că nici în a patra sedință de Consiliu Local nu s-a aprobat preluarea drumurilor și a iluminatului de către Consiliul Local și la propunerea domnului consilier USR – Hotnog Cătălin, e posibilă imputarea plății către locuitorii cartierului a energiei electrice consumate, iluminatul de pe drumurile 4 și 5 a fost oprit, astfel că locuitorii din acea zona au rămas fără iluminat public.
Cu atât mai tragic este faptul că nici pe drumul de acces către cartier, nu există trotuare și nici iluminat public, iar primăria nu face nimic in acest sens.