Acasă Actualitate Consiliul Local Făgăraș ”fierbe”. Proiecte importante pentru comunitate au fost oprite

Consiliul Local Făgăraș ”fierbe”. Proiecte importante pentru comunitate au fost oprite

0

Primarul Municipiului Făgăraș trage un semnal de alarmă legat de situația creată în Consiliul Local Făgăraș. Noua majoritate se opune demarării unor proiecte importante din cauza discuțiilor avute cu „anumiți” cetățeni ai municipiului.

”Domnul consilier care se semnează mereu: „Cu stimă pentru făgărășeni…” împreună cu restul grupului PNL, cu grupul USR, cu consilierul preot Klein, cu Cristian Ludu, au votat împotriva prelungirii termenului de implementare pentru modernizarea fântânii arteziene de la Casa de Cultură și a terasei „Litoral“, astfel determinând, cel puțin pentru moment, oprirea acestor proiecte.

Motivația frizează absurdul: consilierul „stimă” susține că a avut discuții cu „anumiți” cetățeni ai municipiului, iar în urma discuțiilor, aceștia i-au sugerat să nu voteze prelungirea termenului de implementare pentru proiectele sus amintite.

Rog public pe acești cetățeni să îmi răspundă la această postare și să îmi motiveze decizia lor. I-aș ruga să facă acest lucru asumat, nu de pe conturi false cărora li se dictează textul din altă direcție.

Nu cred că există cetățeni în municipiul Făgăraș care s-ar opune dezvoltării și modernizării, însă daca există, aș dori ca să le cunosc motivele.

Sunt convins că scopul acestor „bețe în roate” din partea noii majorități formate în Consiliul Local Făgăraș este altul: să stopeze proiecte importante iar apoi să arate cu degetul înspre executivul Primăriei inducând falsa idee că executivul este format din incapabili care nu le pot implementa.” este mesajul postat de Gheorghe Sucaciu, primarul Municipiului Făgăraș, pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentPersoane blocate în instalațiile de transport pe cablu…în cadrul unui exercițiu al celor de la ISU Brașov
Articolul următorFără autorizație de funcționare, Fincodrum a pornit, astăzi, stația de asfalt